Четвер, 14 Січня, 2021

Перехворіла на COVID-19 Єфросиніна розповіла про самопочуття

За словами української ведучої Маші Єфросиніної, яка перехворіла на COVID-19, після першого тренування вона почувалася банкою із квашеними помідорами. Перехворіла на COVID-19 українська ведуча Маша...

Нове

Повітряні сирні кульки – улюблений рецепт з дитинства

Такий рецепт дуже популярний у багатьох сім’ях, тому ділюся з тими, кому такий рецепт не відомий. Попри те, що сирні кульки готуються у великій кількості рослинної олії, вони виходять не жирними.

Інгредієнти:

  • Сир – 400 г
  • Борошно – 220 г
  • Яйця – 3 шт.
  • Цукор – 80 г
  • Розпушувач – 1 ч. л.
  • Ванілін – на кінчику ножа
  • Сіль – щіпка
  • Рослинна олія – ​​250 г

Приготування:

  • Сир перетираю з цукром і яйцями. Намагаюся розім’яти великі сирні крупинки. Зазвичай беру сир 5%.
  • Додаю до сиру борошно, розпушувач (соду), ванілін, сіль. Ретельно перемішую. Тісто виходить трохи липким.
  • У каструлі або сотейнику добре прогріваю рослинну олію. Рясно змащую руки рослинною олією. Формую сирні кульки розміром трохи більше перепелиного яйця і викладаю в гарячу олію. Готую порціями. Після того, як кульки спливуть і стануть рум’яними, виймаю шумівкою і викладаю на паперові серветки. Коли сирні кульки охолонуть, посипаю цукровою пудрою.

Смачного!

Також читайте: ОЛАДКИ З ЯГОДАМИ І ЖИТНІМ БОРОШНОМ




Нове

Не пропусти