Нове

«Pафаеллo» – багато, швидко і дешево

Інгредієнти:

згущене молоко – 1 банка
масло вершкове – 1 пачка (200 г)
ванільний цукор – за смаком
кокосова стружка – 200 г
мигдаль – 1 стaкан

Приготування:

  • Розм’якле при кімнатній температурі вершкове масло, розім’яти виделкою.
  • Вершкове масло змішати з згущеним молоком, добавити ванілін і половину кокосової стружки (100г)
  • Масу ретельно збити для отримання однорідного крему.
  • Отриманий крем прибрати в холодильник на сутки. Через сутку достати крем і почати формувати цукерки.
  • Для цього потрібно брати крем чайною ложкою, знімати ножом, і скачувати кульку, в середину яких поміщати миндальному горішку
  • Готові цукерки обваляти в кокосовій стружці і відправити в холодильник.
  • Подавати цукерки слід в охолодженому вигляді.

Смачного!

Також читайте: СТАКАН БУДЬ-ЯКОГО ВАРЕННЯ І ВОДА: ДЕСЕРТ ДО ЧАЮ ГОТОВИЙ ЗА 5 ХВИЛИН

Нове

Популярне