Інгредієнти:
згущене молоко – 1 банка
масло вершкове – 1 пачка (200 г)
ванільний цукор – за смаком
кокосова стружка – 200 г
мигдаль – 1 стaкан
Приготування:
- Розм’якле при кімнатній температурі вершкове масло, розім’яти виделкою.
- Вершкове масло змішати з згущеним молоком, добавити ванілін і половину кокосової стружки (100г)
- Масу ретельно збити для отримання однорідного крему.
- Отриманий крем прибрати в холодильник на сутки. Через сутку достати крем і почати формувати цукерки.
- Для цього потрібно брати крем чайною ложкою, знімати ножом, і скачувати кульку, в середину яких поміщати миндальному горішку
- Готові цукерки обваляти в кокосовій стружці і відправити в холодильник.
- Подавати цукерки слід в охолодженому вигляді.
Смачного!
Також читайте: СТАКАН БУДЬ-ЯКОГО ВАРЕННЯ І ВОДА: ДЕСЕРТ ДО ЧАЮ ГОТОВИЙ ЗА 5 ХВИЛИН