Шоколадне суфле – це чудовий спосіб розкрити смакові можливості шоколаду та насолодитися ніжним та ароматним десертом. Цей рецепт простий у виконанні, але результат вразить ваші смакові рецептори та залишиться у пам’яті як вишукані ласощі.
Інгредієнти:
- Молоко – 60 мл
- Желатин – 3 г
- Шоколад – 80 г
- Збиті вершки (33%) – 125 г
- Вода – 20 мл
Приготування:
Желатин замочити у воді й залишити на 10 хвилин для набухання. На плиті підігріти молоко, але не довести до кипіння. Додати розтоплений шоколад і влити заздалегідь замочений желатин. Окремо збити жирні вершки до міцних піків та додати до шоколадної маси. Добре змішати та розлити у формочки. Помістити у холодильник до повного охолодження десерту.