Понеділок, 29 Квітня, 2024

Нове

Ніжне та смачне м’ясо по-французьки

М’ясо по-французьки – це прекрасний рецепт для особливого вечора або святкового столу. Це поєднання ніжного свинячого м’яса з ароматними ананасами, луком, оливками та сиром створить справжню феєрію смаку та аромату, яка вразить ваші смакові рецептори та подарує незабутні враження.

Інгредієнти:

  • Свинина – 400 г
  • Кільця ананаса консервовані – 6 шт
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт
  • Твердий сир – 100 г
  • Майонез – 4 ст.л
  • Сіль, перець – на смак
  • Оливки – 6 шт

Приготування:

Свинину нарізати на порційні шматочки товщиною приблизно в сантиметр. Відбити з обох сторін. У форму для запікання викласти шматочки свинини. Посолити та поперчити, змастити майонезом. Цибулю нарізати кільцями та викласти на м’ясо. Поверх цибулі викласти кільця ананаса, в порожню серединку покласти по оливці, посипати натертим сиром. Поставити в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 30 – 40 хвилин.



Нове


Популярне