Нове

Ніжне м’ясо по-французьки із курячого фаршу

Цей рецепт “М’яса по-французьки” із курячого фаршу – це справжня знахідка для тих, хто полюбляє поєднання соковитого м’яса, ніжного картопляного пюре та ароматного сиру. Ця страва не тільки задовольнить ваші смакові рецептори, а й стане відмінною ідеєю для родинного застілля.

Інгредієнти:

  • Курячий фарш – 300 г
  • Шампіньйони – 500 г
  • Цибуля – 2-3 шт
  • Сир – 300 г
  • Картопля – 3-5 шт
  • Сіль, перець – на свій смак

Приготування:

Очищуємо лук, нарізаємо тонкими кільцями та розкладаємо на легко змащений олією пергамент. Чистимо картоплю, нарізаємо тонкими шматочками та вкладаємо на цибулю. Картоплю солимо та перчимо, кладемо на неї шар фаршу. Солимо, перчимо ще раз. На фарш кладемо тонко нарізані шампіньйони. Нарешті, зверху все посипаємо тертим сиром та змащуємо майонезом. Запікаємо 25-30 хвилин при 180 градусах.

Нове

Популярне