Цей рецепт кураб’є стане ідеальним варіантом для тих, хто цінує вишуканість у смаках та прагне порадувати себе та близьких чимось особливим. Спробуйте приготувати цю страву, і кураб’є стане не лише ласощами, а й справжньою вишуканістю на вашому столі.
Інгредієнти:
- Вершкове масло – 100 г
- Яєчний білок – 1 шт
- Борошно – 180 г
- Джем – на смак
- Цукрова пудра – 4 ст. л
- Ваніль – на кінчику ножа
Приготування:
М’яке вершкове масло поєднуємо з цукровою пудрою і збиваємо міксером до однорідної маси. Яєчний білок додаємо в цукрово-масляну суміш і збиваємо. Додаємо в масу просіяне борошно невеликими порціями. Додаємо ваніль і замішуємо м’яке тісто, перекладаємо в кондитерський мішок. Противень покриваємо папером для випічки, а з кондитерського мішка витискаємо тісто невеликими порціями. Спостерігайте, щоб між виробами було відстань не менше 1 см. У центр кожного печива кладемо трошки джему. Розігріваємо духовку до 200° С і відправляємо випікатися протягом 15-20 хвилин до золотавої скоринки.