Четвер, 14 Січня, 2021

Перехворіла на COVID-19 Єфросиніна розповіла про самопочуття

За словами української ведучої Маші Єфросиніної, яка перехворіла на COVID-19, після першого тренування вона почувалася банкою із квашеними помідорами. Перехворіла на COVID-19 українська ведуча Маша...

Нове

Не всі знають цей рецепт сирників. Пальчики оближеш, як смачно!

Сирники за цим рецептом виходять дуже незвичайні і неймовірно смачні. Це ситне блюдо з сиру можна приготувати і на сніданок, і як перекус. Ніжний сир і ароматна зелень. Спробуйте!

Інгредієнти:

  • Сир 9% – 360 г (2 пачки)
  • Яйце – 1 штука
  • Сир – 100 г
  • Зелень за смаком
  • Часник – 1 зубчик
  • Майонез – 2 ст. ложки
  • Манна крупа – 3 ст. ложки

Приготування:

  • Готую сирники з 9% сиру, але підійде будь-який. Розминаю сир виделкою і додаю яйце.
  • Твердий сир натираю на великій тертці, можна і на дрібній, за бажанням, різниці немає. Додаю сир в сир.
  • Дрібно нарізаю зелень і зубчик часнику для кращого смаку і аромату сирників. Кількість зелені і часнику регулюйте за смаком.
  • Додаю майонез і перемішую. Кількість майонезу залежить від того, наскільки вологий або сухий сир.
  • Щоб сирники тримали форму, кладу манну крупу. Сирна маса для сирників не повинна бути рідкою. Замість манки можна додати борошно, але сирники з манкою виходять ніжнішими.
  • Солю, перемішую і залишаю на 20-30 хвилин.
  • У сковороду наливаю рослинну олію і розігріваю на середньому вогні. Формую сирники, трохи обкачую їх в борошні. Обсмажую з двох боків до золотистої скоринки.

Смачного!

Також читайте: ОРИГІНАЛЬНИЙ ЛИСТКОВИЙ ПИРІГ «ГАРЯЧИЙ НАПОЛЕОН»: ХРУСТКІ КОРЖІ І СМАЧНА НАЧИНКА




Нове

Не пропусти