Нове

Найніжніший вишневий торт з вершками

Влітку настає пора ягід та фруктів. Навіть солодкі пироги та десерти без них не обходяться. Сьогодні готуємо найніжніший торт з вишнею.

Інгредієнти:

Тісто:

  • 3 яйця
  • 150 г цукру
  • 150 г борошна

Крем:

  • 250 г вершків 33-35%
  • 250 г сиру маскарпоне
  • 150 г цукру або цукрової пудри

Додатково:

  • свіжа вишня (можна черешня)
  • 100 г шоколаду

Приготування:

Збиваємо яйця з цукром міксером протягом 7 хвилин. Додаємо борошно і замішуємо тісто. Воно має вийти не дуже густим.

Тісто викласти у форму, попередньо змащену олією.

Ставимо в духовку за температури 180 г на 25 хвилин.

Коли корж буде готовий, можна просочити його вишневим сиропом (якщо є) буде смачніше.

Викладаємо на корж вишню, заздалегідь прибравши кісточки. Вишню кладемо в один шар!

Готуємо крем:

Вершки збиваємо з цукром або пудрою, додаємо маскарпоне (або інший сир) і перемішуємо.

Викласти крем на вишню та посипати тертим шоколадом. Ставимо в холодильник на 3-4 години.

Вишневий тортик готовий! Смачного!

Нове

Популярне