Середа, 1 Грудня, 2021

Нове

М’ясний пиріг з овочами на листковому тісті

Простий, ситний і смачний рецепт і не потрібно возитися з тістом. Готове листкове тісто паличка-виручалочка в сучасному світі, коли часу все менше, а роботи все більше. Годувати сім’ю треба і такі рецепти приходять на виручку.

Інгредієнти:

  • Тісто листкове – 250 г
  • Фарш – 300 г
  • Цибуля – 1 шт
  • Кукурудза – 100 г
  • Квасоля – 100 г
  • Томатна паста – 1 ст.л
  • Вершкове масло – 20 г
  • Яйце – 1 шт
  • Сир – 100 г
  • Сметана – 150 г
  • зелень
  • сіль
  • спеції

Приготування:

Приготуємо м’ясну начинку для пирога. Подрібнюємо цибулю і обсмажуємо на вершковому маслі 2-3 хвилини.

До цибулі додаємо фарш і смажимо до готовності, періодично помішуючи.

У процесі приготування фарш солимо, додаємо спеції і додаємо 1 ст.л томатної пасти. Перемішуємо. Я додала трохи води для соковитості.

Готовий фарш трохи охолоджуємо, додаємо 100 г кукурудзи, 100 г квасолі і подрібнену зелень. Все добре перемішуємо.

Тепер приготуємо сирну заливку. Збиваємо виделкою 1 яйце з сіллю і перцем.

До яйця додаємо 150 г сметани і 100 г тертого сиру на дрібній тертці. Перемішуємо.

Заздалегідь розморожуємо 250 г НЕ дріжджового листкового тіста. Розкачуємо за розміром вашої форми. Формуємо з тіста основу пирога з бортиками. Дно форми змащуємо невеликою кількістю заливки і ставимо запікатися в розігріту духовку до 180 С на 10 хвилин.

Потім на напівготове тісто розподіляємо начинку.

На фарш наносимо решту заливки рівномірним шаром. Запікаємо ще 15 хвилин.

Готовий м’ясний пиріг посипаємо зеленню і подаємо до столу.

Пиріг на тонкому тесті з соковитою начинкою. Простий і смачний рецепт пирога з готового листкового тіста. Відмінний варіант нагодувати сім’ю ситно, смачно і при цьому не стояти годинами біля плити.

Смачного!



Нове


Не пропусти