Субота, 25 Вересня, 2021

Нове

М’ясні рулети з начинкою, запечені з картоплею

Повноцінне блюдо для ситного обіду. Складається воно з картоплі і м’ясних рулетів, які запікаються в одній формі в духовці. Рулети формуються з м’якоті свинини з начинкою на основі грибів, солодкого перцю і зелені. Всі компоненти чудово доповнюють один одного, створюючи приголомшливий смак страви.

Інгредієнти:

  • Свинячі відбивні – 500 г
  • Картопля – 500 г
  • Гриби печериці – 100 г
  • Болгарський перець – ½ шт.
  • Петрушка – 20 г
  • Майонез – 1 ст.л.
  • Рослинна олія – ​​1 ст.л.
  • Сіль і перець, сухі трави – за смаком

Приготування:

М’якуш свинини наріжте порційними стейками середньої товщини однакового розміру. Кожен шматок з двох сторін відбийте кухонним молоточком, потім присипте сіллю і перцем. Скибочки м’яса складіть один на одного, щоб вони трохи промаринувалося.

Окремо приготуйте начинку для м’ясних рулетів. Свіжі печериці обполосніть, наріжте на шматки середнього розміру. Болгарський перець наріжте такими ж кубиками. Петрушку промийте, дрібно наріжте. Всі підготовлені інгредієнти покладіть в одну ємність, додайте майонез, сіль, перець, перемішайте.

Окремі шматки м’яса викладіть на рівну дощечку, на край кожного укладіть начинку в розмірі 1 ст.л. М’ясо згорніть в щільні рулети з начинкою.

Бульби картоплі очистити, нарізати однаковими шматочками середнього розміру. Викладіть картоплю в глибоку форму для запікання, присипте її сіллю, перцем і ароматними травами. Полийте невеликою кількістю олії, перемішайте.

Зверху на картоплю викладіть м’ясні рулети в два ряди.

Форму з вмістом накрийте фольгою, поставте в розігріту до 180 градусів духовку, запікайте 60 хвилин до готовності. За 10 хвилин до кінця процесу можна прибрати фольгу, щоб рулети злегка підрум’янились.

Готову страву перекладіть в тарілку, присипте зеленню, подайте на стіл.



Нове


Не пропусти