Якщо ви любите випічку з сиром, обов’язково приготуйте ці м’які і ароматні булочки!
Інгредієнти:
- Молоко 300 г
- Цукор 3 ст.л.
- Дріжджі 1 ч.л.
- Мед 2 ст.л.
- Олія 40 мл.
- Борошно 600 г (+ -)
- Сіль щіпка
Начинка:
- Сир 200 г
- Сметана 1 ст.л.
- Цукор 1-2 ст.л.
- Ізюм (сухофрукти) за бажанням
- Ванілін
Приготування:
- У молоко додаємо цукор, дріжджі все добре перемішуємо.
- Далі додаємо дрібку солі, мед і перемішуємо.
- Додаємо олію.
- Додаємо борошно і замішуємо м’яке тісто. Прикриваємо плівкою та прибираємо в тепло на 1 годину.
- Стіл припудрюємо борошном, та обминаємо тісто. Розкачуємо в тонкий пласт.
- Розподіляємо начинку по всьому тісту.
- Ізюм, сухофрукти за бажанням (у мене чорнослив)
- Далі скручуємо в рулет, краї защипуємо.
- Розрізаємо на булочки.
- Викладаємо на деко (низ булочки можна трохи припудрити борошном). Прикриваємо рушником і залишити на 15 хвилин.
- Перед випічкою змащуємо жовтком + 1 ст.л. молока.
Також читайте: НІЖНИЙ І АРОМАТНИЙ МАКОВИЙ ТОРТ З ЗАВАРНИМ КРЕМОМ