Понеділок, 30 Листопада, 2020

Святковий френч 2021: новинки та 18 елегантних фото ідей

Френч - це найпопулярніша техніка в манікюрі, яка часто використовується як молодими, так і жінками у віці. До того ж представлена ​​техніка обросла новими...

Нове

М’ясо по-французьки в духовці без зайвого клопоту. Найпопулярніший рецепт

Смачне, неймовірно ніжне, з апетитною сирною скоринкою, запечене м'ясо по-французьки зі свинини в духовці. Найпростіший і смачний рецепт м'яса по-французьки з цибулею і сиром. Інгредієнти: ...

Червоний френч на Новий Рік 2021: топ-20 фото ідей

Френч - це дійсно універсальна ідея манікюру. І це твердження стосується не тільки класичного французького манікюру, але і його різновидів, які стали популярними в...

Модні джинси 2021: моделі, які виграшно підкреслять ваш образ

Джинси є незамінною річчю жіночого гардероба. Стильні та практичні, вони утримують провідні позиції в світі моди. Кожен сезон стилісти пропонують жінкам нові ідеї по...

Французьке каре – модна стрижка 2021

Нам здається, що ця стрижка без перебільшення, найзнаменитіша і популярна, особливо, коли жінка раптом вирішила різко змінити зовнішній вигляд. Йдеться, звичайно ж, про каре....

Ніжний і ароматний маковий торт з заварним кремом

Ділюся з вами рецептом, дуже смачного і не складного в приготуванні макового торта з заварним кремом. Макові коржі і заварний крем прекрасно доповнюють один одного. Спробувавши шматочок цього чудового тортика ви відчуєте як хрустять і лопаються зернятка маку.

Також заварний крем можна замінити на сметанний або збиті вершки. У будь-якому випадку вийде дуже смачно.

Інгредієнти:

  • Яйця – 4 шт
  • Вершкове масло – 100 г (розтопити)
  • Цукор -100 г
  • Борошно – 100 г
  • Сухий мак – 130 г
  • Заварний крем:
  • Молоко – 750 г
  • Жовток – 2 шт
  • Цукор – 1,5 склянки (стакан 200 г)
  • Борошно – 4 – 5 ст. л
  • ванілін

Приготування:

  • Білки відділяємо від жовтків і збиваємо міксером до пишної піни. Потім поступово всипаємо цукор і продовжуємо збивати.
  • Жовтки поки залишаємо, ми їх будемо додавати в крем.
  • Далі в збиті білки додаємо розтоплене вершкове масло і перемішуємо.
  • В окремій глибокій мисці потрібно змішати сухий мак і борошно і добре перемішати.
  • Далі суху суміш з маку і муки всипаємо в рідку масу і також перемішуємо.
  • Повинно вийти не густе однорідне тісто.
  • Дно форми змащуємо вершковим маслом або застеляємо пергаментним папером. І акуратно виливаємо тісто в форму.
  • Форму ставимо в духовку на 35-40 хвилин при температурі 180 градусів.
  • Форма у мене діаметр 18 см.
  • Поки випікається корж приготуємо заварний крем.
  • У каструлю або сотейник виливаємо молоко, додаємо цукор, жовтки борошно і ванілін. Добре збиваємо вінчиком, щоб не було грудочок.
  • Потім крем ставимо на плиту на повільний вогонь.
  • Постійно помішуючи доводимо до закипання. Від плити нікуди не відходимо, постійно помішуємо інакше крем пригорить.
  • Коли крем почне густіти знімаємо його з плити. Коли крем трохи охолоне додаємо м’яке вершкове масло. І перемішуємо до однорідної маси також, також можна збити крем міксером.
  • Коли бісквіт трохи охолоне, розрізаємо його на три рівні частини.

Збираємо торт:

  • Збирати торт краще в кондитерському кільці або рознімній формі.
  • На дно блюда ставимо кондитерське кільце і викладаємо перший корж.
  • Зверху викладаємо кілька ложок заварного крему. І ложкою рівномірно розподіляємо його по всьому коржу.
  • Потім знову кладемо корж зверху крем і розподіляємо по всій поверхні коржа.
  • Таким чином збираємо весь торт. Трохи крему залишаємо, щоб потім обмазати краї торта. Накриваємо торт харчовою плівкою і прибираємо на 5-6 годин в холодильник, щоб торт просочився. Краще звичайно залишити торт в холодильнику на ніч.
  • На наступний день дістаємо торт з холодильника і добре обмазуємо краї кремом і зверху торт посипаємо маком і прикрашаємо на свій смак.

Смачний маковий торт готовий!

Також читайте: НІЖНИЙ ДЕСЕРТ З СИРУ ТА ЛАВАША ЗА 15 ХВИЛИН




Нове

М’ясо по-французьки в духовці без зайвого клопоту. Найпопулярніший рецепт

Смачне, неймовірно ніжне, з апетитною сирною скоринкою, запечене м'ясо по-французьки зі свинини в духовці. Найпростіший і смачний рецепт м'яса по-французьки з цибулею і сиром. Інгредієнти: ...

Червоний френч на Новий Рік 2021: топ-20 фото ідей

Френч - це дійсно універсальна ідея манікюру. І це твердження стосується не тільки класичного французького манікюру, але і його різновидів, які стали популярними в...

Модні джинси 2021: моделі, які виграшно підкреслять ваш образ

Джинси є незамінною річчю жіночого гардероба. Стильні та практичні, вони утримують провідні позиції в світі моди. Кожен сезон стилісти пропонують жінкам нові ідеї по...

Французьке каре – модна стрижка 2021

Нам здається, що ця стрижка без перебільшення, найзнаменитіша і популярна, особливо, коли жінка раптом вирішила різко змінити зовнішній вигляд. Йдеться, звичайно ж, про каре....

Не пропусти

Молочний манікюр на Новий Рік 2021: 18 незрівнянних фото ідей

Молочний манікюр - це універсальна ідея на кожен день, в офіс або на вечірку. Однак представлена ​​палітра на нігтях чудово буде виглядати і в...

Яблучний Крамбл – домашній рецепт

Сьогодні пропоную урізноманітнити десертне меню і приготувати яблучний крамбл. Це дуже простий пиріг, тісто для якого замішується за 5 хвилин, оскільки це просто крихта. З...

Вибираємо правильний светр: Топ-7 наймодніших светрів зими 2021

Перші осінні холоди змушують задуматися про придбання якісного светра, який би не тільки зігрівав, але також прикрашав і гармонійно доповнював собою будь-який стилістичний аутфіт....

Сімейне селфі. Оля Полякова показала своїх дочок

Нагадаємо, що відома “супербілявка” української естради Ольга Полякова у шлюбі з бізнесменом Вадимом Поляковим виховує двох чудових дочок: старшу Машу (2005 р.н.) та молодшу...

Лікар Комаровський показав спільне фото із внуками

Відомий український дитячий лікар, кандидат медичних наук та ведучий програми “Школа доктора Комаровського” Євген Комаровський народився 15 жовтня 1960 року у місті Харкові. Навчався...