Середа, 1 Грудня, 2021

Нове

Легкий і корисний салат з тунцем

Приготування:

Листя салату нарізаємо на маленькі шматочки. Ще до них можна за бажанням додати руколу.

Точних пропорцій цього салату немає, все робиться на око.

Далі нарізаємо помідор на невеликі шматочки, якщо у вас черрі розрізаємо навпіл. Кладемо помідор по колу, а потім додаємо їх в центр.

Одне варене яйце розрізаємо навпіл, а потім кожну половину ще на 4 частини і викладаємо на листя салату так само як і помідори.

Тепер у нас на черзі консервований тунець. Сьогодні у мене тунець у власному соку, можна брати в олії, не принципово. Рівномірно розподіляємо шматочки по салату.

У салат нам потрібні ще сухарики. Я їх роблю сама. Білий хліб або батон нарізаємо на маленькі шматочки, додаємо трохи солі, суміш італійських або прованських трав і скроплюємо оливковою олією.

Перемішуємо хліб зі спеціями і ставимо в духовку, включену на 200 градусів, буквально на 2-3 хвилини. Якщо у вас є обдув гарячим повітрям – включаємо і його.

За лічені хвилини у нас вийшли дуже смачні і хрусткі сухарики.

Після тунця з майонезу робимо сіточку.

На майонез викладаємо сухарики і присипаємо тертим сиром пармезан.

І підкажу вам один маленький секрет)) якщо не хочеться вмикати духовку, щоб зробити сухарі, досить просто підсушити хліб в тостері, а потім присипати спеціями і нарізати кубиком.

Смачного!



Нове


Не пропусти