Четвер, 2 Грудня, 2021

Нове

Ледачі голубці в духовці

Всі ми любимо голубці, але готувати їх особливого бажання не виникає. Тому я вам покажу як смачно і без особливих зусиль приготувати цю шикарну страву.

Страва дійсно готується дуже просто, ну а за смаком перевершить усі ваші очікування. Приготуйте голубці за нашим рецептом і порадуйте свою сім’ю смачною та простою вечерею.

Інгредієнти:

  • Фарш свинячо-яловичий
  • Капуста
  • Рис відварений
  • Цибуля
  • Морква
  • Томатна паста
  • Сметана
  • Яйце
  • Сіль
  • Перець
  • Рослинна олія
  • Зелень

Приготування:

Дрібно нарізаємо цибулю, шаткуємо капусту. На олії обсмажуємо нарізані овочі і додаємо терту на великій тертці моркву. На смак солимо і перемішуємо. У миску з фаршем розбиваємо одне яйце, додаємо відварений рис та часник. Вміст миски на смак солимо, перчимо і перемішуємо. Фарш добре змішуємо з обсмаженими овочами і формуємо невеликі котлетки. Котлетки викладаємо на сковороду.

Приступимо до приготування соусу. У сотейник з олією відправляємо томатну пасту і заливаємо гарячою водою. Соус солимо, додаємо трохи цукру та одну столову ложку сметани. Все перемішуємо. Соусом заливаємо котлетки та відправляємо в духовку. Запікаємо 30 хвилин при температурі 180 градусів. “Ліниві котлетки” викладаємо на тарілку, зверху поливаємо соусом, прикрашаємо зеленню і подаємо до столу.

Готуйте з нами та радуйте смачною їжею себе та своїх близьких. Смачного!



Нове


Не пропусти