Вівторок, 26 Січня, 2021

Торт з сьомгою і крабовими паличками

У звичному розумінні торт - це солодка страва, яку заведено подавати на десерт. Але якщо Ви хочете здивувати своїх гостей, то можете подати на...

Нове

Красиво подаю вечерю з простих, доступних продуктів. Це швидко і просто

Оригінальний варіант ситної сімейної вечері. Гаряче блюдо, яке і гостям не соромно подати. Точно здивуєте. А готувати легко і просто. У мене завжди є готове листкове тісто в холодильнику, а начинка найпростіша: картопля, курка і мариновані огірки. Ви можете імпровізувати, наприклад: пюре, смажені гриби з цибулею і сир, теж буде смачно. Загалом вибір за вами.

Інгредієнти:

  • соняшникова олія для смаження
  • 500 г курячого філе
  • 1 велика цибулина
  • сіль
  • перець
  • 900 г картопляного пюре
  • 3-4 маринованих огірка
  • 500 г листкового тіста
  • 1 жовток
  • 1 ст. л. молока
  • 30 г сиру (за бажанням)

Приготування:

  • Почистила і відварити картоплю, додала масло і приготувала пюре. Огірки нарізала соломкою. Потім на рослинній олії підсмажую м’ясо, нарізане кубиками 4 хвилини.
  • Додаю цибулю і смажу до готовності. Солю, перчу. Пюре і м’ясу даю трохи охолонути.
  • Два пласта тіста розрізаю навпіл.
  • Килимок посипаю борошном. Половинки тіста розкочую в прямокутники 30 * 25 см.
  • З боків роблю розрізи, відступивши від краю 3 см.
  • На середину викладаю 4 ст. л. пюре
  • 2-3 ст. л. м’яса
  • 1ст. л. огірка
  • Загортаю краї, сформувавши човник. Так само роблю з усіма заготовками.
  • Човники викладаю на лист, вистелений пергаментом і змащую (жовток + молоко).
  • Випікаю 25 хвилин при 200С.
  • Посипаю сиром і ставлю в духовку ще на 5 хвилин.

Смачного!

Також читайте: ПИРІГ З ГРИБАМИ. СМАЧНА ЗАКУСКА НА СВЯТКОВИЙ СТІЛ




Нове

Не пропусти