П’ятниця, 12 Квітня, 2024

Нове

Котлети з курячого філе, картоплі та сиру, соковиті та ніжні

Котлети з філе, пюре та сиру, соковиті та ніжні. Котлети смачні та ситні.

Інгредієнти:

  • Куряче філе – 1 кг
  • Картопляне пюре – 400 г
  • Цибуля – 1 шт
  • Часник сухий – за смаком
  • Твердий сир – 150 г
  • Сіль за смаком
  • Крохмаль – 1 столова ложка
  • Розпушувач для тіста – 1 чайна ложка
  • Перець мелений – за смаком
  • Борошно – для обвалення
  • Рослинна олія – для обсмажування
  • Зелень – за смаком

Приготування:

Котлети з курячого філе, соковиті та ніжні. Котлети можна подавати як з гарніром, так і з соусом. Котлети зі свинячого фаршу та пюре, я готувала без сиру, котлети смачні. Наступного разу спробую приготувати з курячого філе та пюре, сир не додаватиму.

Картоплю очищаємо, промиваємо, розрізаємо на частини та відварюємо у підсоленій воді до готовності. Воду зливаємо і картоплю ретельно розминаємо.

Куряче філе, промиваємо, просушуємо та подрібнюємо в блендері.

Цибулю очищаємо, промиваємо і подрібнюємо в блендері або натираємо на середній тертці.

З’єднуємо фарш, цибулю, часник, картопля, крохмаль, розпушувач для тіста, перець та сіль за смаком, ретельно розмішуємо.

Твердий сир натираємо на тертці та додаємо в котлетну масу, перемішуємо.

Руки змочуємо водою та з котлетної маси формуємо котлети.

Обвалюємо котлети в борошні або панірувальних сухарях.

Розігріваємо сковороду з олією і укладаємо котлети.

Обсмажуємо котлети з двох сторін, під закритою кришкою на слабкому вогні до золотистої скоринки.

Котлети складаємо на блюдо, посипаємо зеленню та подаємо до столу з гарніром чи овочами.

Смачного!



Нове


Популярне