Цей рецепт рисової каші з сухофруктами та яблуком — це справжня радість для вашого смаку та організму. Ця рисова каша стане чудовим сніданком або легким обідом, наповнюючи ваш день енергією та неймовірним смаком. Насолоджуйтеся їжею, яка підніме ваш настрій та зігріє в холодну пору року.
Інгредієнти:
- Круглодонний рис – 200 г
- Цукор – 3 ст. л
- Сіль – щіпка
- Чорнослив – 15 г
- Курага – 15 г
- Вода – 1,5 склянки
- Молоко – 250 мл
- Вершкове масло – 10 г
Приготування:
Рис промиваємо та викладаємо у каструлю, заливаємо 1,5 склянками води. Доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і варимо, помішуючи, 7 хвилин. Додаємо молоко, цукор, сіль, чорнослив та курагу, нарізані на кусочки. Варимо на повільному вогні 7-10 хвилин, помішуючи. У готову кашу додаємо вершкове масло, накриваємо кришкою і даємо настоятися 5 хвилин.