Нове

Коли є лише 10 хвилин: смачний і ситний салат – готовий, поки варяться яйця

Рекомендую взяти його на замітку – він чудово підійде як самостійна закуска або начинка для тарталеток/бутербродів на святковий стіл.

Називаємо ми його вдома “Червоним”, тому що зовні він дуже сильно нагадує знаменитий салат “Червоне море”, але в нього зовсім інший склад.

Його можна подати порційно за допомогою кулінарного кільця, оскільки він чудово тримає форму. Але й у відповідній салатниці він виглядатиме апетитно!

Відразу ставте на плиту каструльку з яйцями, і поки вони варяться, ви встигнете точно нарізати і натерти всі інгредієнти – я перевіряла).

Інгредієнти на 4 порції:

  • Яйця 3 шт
  • Шинка 150 г
  • Помідори (на гілці) 2 середніх
  • Сир 50 г
  • Майонез 3 ст.л.
  • Часник за смаком

Приготування:

Я виявилася щасливчиком – у мене вже були варені яйця у холодильнику. Для швидкості я просто натерла їх на тертці. Шинку (саме шинку – з нею смачніше) нарізала кубиком. У мене шинка з індички.

А ще цей салат ідеальний для зимового меню, тому що для цього рецепту ідеально підходять наші дерев’яні томати) Вони відмінно тримають форму! Але дуже важливо видалити з них все насіння із соком, щоб салат не поплив. Вилучене не викидаємо, додаємо потім у борщ.

Томати я також нарізала кубиком.

Потім додаю сир – його я теж для швидкості просто тру на великій тертці. Сир підійде будь-який. Для заправки я беру пару столових ложок майонезу.

…обов’язково кілька зубчиків часнику! Це чудове поєднання інгредієнтів потребує пікантної часникової нотки;)

Все добре перемішала і подаю. Дуже швидко, дуже просто, ну дуже смачно – все, як ми любимо! Смачного)

Нове

Популярне