Сьогодні ділюся з Вами рецептом грибного супу-пюре із простих інгредієнтів. Смачний, ніжний та ароматний.
Інгредієнти:
- Гриби (шампіньйони) – 300 г
- Рослинна олія
- Вершкове масло – 15 г
- Ріпчаста цибуля – 1 штука
- Морква – 1 штука
- Картопля – 400 г
- Вода – 1,2 літри
- Вершки – 50 г
- Петрушка – для подачі
- Сіль
Приготування:
Сковороду розігріваємо, вливаємо олію, додаємо вершкове масло і викладаємо нарізані печериці.
Смажимо до готовності. Солимо, перемішуємо та знімаємо з вогню.
На чисту сковороду вливаємо олію, викладаємо дрібно нарізану цибулю, обсмажуємо. Додаємо натерту на великій терці моркву, смажимо до готовності та знімаємо з вогню.
Картоплю нарізаємо на невеликі шматочки і викладаємо в каструлю. Вливаємо воду, ставимо на вогонь, солимо, варимо до готовності та знімаємо з вогню.
Додаємо засмажену цибулю з морквою та збиваємо занурювальним блендером.
Додаємо печериці та перемішуємо.
Вливаємо вершки, ставимо на вогонь, доводимо до кипіння та знімаємо з вогню.
Смачного!