Субота, 25 Вересня, 2021

Нове

Французьке печиво Мадлен з абрикосовим джемом

Інгредієнти:

  • Масло вершкове – 80 г
  • Лимон свіжий 90-180 г
  • Молоко 3,5% – 200 мл
  • Джем абрикосовий – 50 г
  • Яйця курячі – 2 шт
  • Борошно пшеничне – 100 г
  • Цукор білий – 50 г
  • Розпушувач – 10 г

Приготування:

Розігрійте духовку до 240 ° С. Покладіть в сотейник вершкове масло і розтопіть його. З лимона зніміть цедру і подрібніть її. Яйця розбийте в миску, всипте цукор і збийте вінчиком до пишної піни.

У миску до яєчної суміші влийте 40 мл молока, всипте борошно і розпушувач і перемішайте віночком до однорідної консистенції.

У миску до тіста влийте розтоплене вершкове масло, всипте дрібку солі і перемішайте.

У миску до тіста додайте цедру лимона і перемішайте.

Миску з тістом накрийте харчовою плівкою і залиште в теплому місці на 40 хвилин.

Наповніть формочки для печива Мадлен тістом на 3/4, поставте в розігріту духовку і випікайте протягом 1 хвилини, потім зменште температуру духовки до 200 ° С і випікайте ще 4 хвилини. Потім зменште температуру духовки до 180 ° С і випікайте ще 5 хвилин.

Дістаньте печиво з духовки, дайте йому охолонути і подавайте з абрикосовим джемом.

Смачного!



Нове


Не пропусти