Четвер, 2 Грудня, 2021

Нове

Домашнє печиво Савоярді для Тірамісу

Сьогодні я готую печиво, яке чомусь в магазині коштує досить дорого, та й чесно кажучи, знайти його досить складно. А насправді печиво дуже бюджетне, просте, смачне і його багато. Це печиво з абсолютно простих інгредієнтів і їх зовсім небагато. Діти дуже люблять таке печиво, перевірено.

Інгредієнти:

  • Яйця – 4 шт
  • Борошно – 200 г
  • Цукор – 160 г
  • Сіль – щіпка
  • Цукрова пудра

Приготування:

Ось і всі інгредієнти, ну погодьтеся це вже радує.

Відокремлюємо жовтки від білків. Білки збиваємо з 80 г цукру до стійких піків (5-7 хв.). Білки не повинні впасти, якщо ви переверне миску.

Жовтки також окремо збиваємо з 80 г цукру. Збиваємо 5-7 хвилин до збільшення маси.

До збитих жовтків додаємо дрібку солі і половину білків. Акуратно лопаткою перемішуємо.

Просіваємо борошно 200 г. Для початку просіваємо половину і перемішуємо також акуратно лопаткою.

Додаємо білки, що залишилися. Перемішуємо.

Тепер просіюємо залишки борошна і акуратно перемішуємо ще раз. Довго тісто на бісквітне печиво не перемішуємо, щоб яйця не осіли.

Тісто я переклала в кондитерський мішок з насадкою (можна просто в пакет). Деко застилаємо пергаментом і осаджуємо печиво у вигляді смужок.

Перед випічкою можна посипати печиво савоярді цукровою пудрою, але я роблю це тільки після. Ставимо запікатися в розігріту духовку до 180 С на 15-20 хвилин до золотистого кольору.

Готове бісквітне печиво Савоярді я посипаю цукровою пудрою.

Дуже смачне, просте і бюджетне домашнє печиво. Готується дуже просто, а виходить ціла гора.

Смачного!



Нове


Не пропусти