Нове

Бюджетно, але від цього не менш смачно: рогалики на окропі

Сьогодні хочу поділитися простим, навіть бюджетним варіантом приготування рогаликів. Все робиться швидко, а інгредієнти доступні.

Інгредієнти:

  • борошно – 3 склянки + 1 столова ложка;
  • цукрова пудра – 40 г (2 ст. ложки);
  • рослинна олія – 150 мл. (3/4 склянки);
  • окріп – 150 мл. (3/4 склянки);
  • розпушувач – 1,5 ч. ложки;
  • сіль – щіпка;
  • Начинка – будь-яка: (горіхи, джем, повидло з цукром); варене згущене молоко – 180-200 г; горішки подрібнені – 100 г трохи цукрової пудри і ванільного цукру для посипання рогаликів.

Приготування:

  • У глибокому посуді з’єднуємо просіяне борошно, цукрову пудру, розпушувач і сіль. Перемішуємо. Вливаємо в отриману суху суміш рослинну олію, а потім окріп.
  • Вимішуємо спочатку ложкою, після – руками. Відставляємо в сторону.
  • Варене згущене молоко з’єднуємо з горішками.
  • Пропиляймо поверхню борошном, ділимо тісто на 3 частини і розгортаємо кожну в тонкий пласт.
  • Кожен пласт ділимо на 8 частин. Розкладаємо начинку, загинаємо куточки, скочуємо в рогалик.
  • Відправляємо в духовку і випікаємо при 180 градусах приблизно 20 хвилин (до золотистого кольору). Посипаємо цукровою пудрою змішаною з ванільним цукром.

Смачного!

Також читайте: СИРНІ БУЛОЧКИ БЕЗ ДРІЖДЖІВ. М’ЯКІ ТА СМАЧНІ

 

Нове

Популярне