Всі ми любимо поїсти бутербродів, у кожного свої улюблені, хтось любить з ковбаскою, хтось з сиром, хтось замість хліба любить хлібці. У кожного свої смаки, але пробувати нове потрібно обов’язково. І як ви вже зрозуміли для вас підготувала 4 рецепти смачних і простих бутербродів. Бутерброди прийдуть на виручку, якщо потрібно нагодувати нежданих гостей, нагодують сім’ю на сніданок, зручно взяти з собою в дорогу. Якщо ви любите бутерброди, то цей пост для вас.
Перший варіант бутербродів мені дуже сподобався, готуються швидко і просто. Бутерброди з горбушею стануть не тільки смачним сніданком або перекусом, але відмінно підійдуть для святкового столу.
Бутерброди з горбушею
Інгредієнти:
- Батон
- Горбуша – 1 банка (у власному соку)
- Яйця варені – 2 шт
- Цибуля зелена
Приготування:
Для начинки нам знадобиться 1 банка горбуші у власному соку, розминаємо виделкою. Подрібнюємо пучок зеленої цибулі і натираємо на тертці 2 варених яйце. Відправляємо цибулю і яйця до горбуші. Все добре перемішуємо і начинка готова.
Обсмажуємо шматочки батона, я для зручності розділила шматочок на два. Можна і не обсмажувати, але так набагато смачніше.
На смажений шматок батона викладаємо начинку для бутерброда. Все можна подавати на стіл. Повірте це дуже смачно. Виходить смажений хрусткий хліб і соковита начинка. Просто смакота.
А далі приготуємо бутерброди з цибулею і яйцем. Якщо ви любите пиріжки з цією начинкою, то і бутерброди вам сподобаються.
Бутерброди з цибулею і яйцем
Інгредієнти:
- Батон – 200-250 г
- Сир – 60 г
- Яйця варені – 2 шт
- Зелена цибуля
- Майонез – 1-2 ст.л
- Сіль
- Перець
Приготування:
Для начинки: тремо на великій тертці 2 яйця, 60 г сиру, подрібнюємо пучок зеленої цибулі і кріп. Розміщуємо все в одну ємність, сіль і перець за смаком, заправляємо 1-2 ст.л майонезу (сметани). Все добре перемішуємо і готово.
Я як і в попередньому рецепті обсмажила шматочки хліба, так більше подобається моїм рідним, а й об’єктивно це смачніше.
На смажений хліб намазуємо начинку і можна їсти. Практично ледачі пиріжки з цибулею і яйцем. Дуже смачно. Ці бутерброди класний варіант на сніданок, перекус, можна взяти з собою в дорогу або на пікнік, а також на святковий стіл.
Третій варіант бутербродів більш класичний, але не менш смачний і улюблений – це гарячі бутерброди.
Гарячі бутерброди
Інгредієнти:
- Батон – 6-8 шматочків
- Шинка – 100 г
- Сир – 70 г
- Помідор – 1 шт
- Яйце – 1 шт
- Майонез – 1 ст.л
Приготування:
Нарізаємо тонкою соломкою або кубиками шинку (ковбасу, сосиски). Також дрібно нарізаємо 1 помідор.
Натираємо 70 г сиру і відправляємо до шинки і помідорів. Додаємо 1 ст.л майонезу і 1 яйце. Перемішуємо.
Деко застилаємо пергаментом, викладаємо шматочки батона або хліба. На батон викладаємо начинку, не шкодуємо. Ставимо бутерброди запікатися в розігріту духовку до 180 С на 20-25 хвилин.
Ми дуже любимо гарячі бутерброди смачно, соковито і ситно. Цей рецепт абсолютно класичний.
І останній рецепт бутербродів, які стануть хорошим варіантом на святковий стіл.
Бутерброди святкові
Інгредієнти:
- Батон – 200 г
- Крабові палички – 100 г
- Сир – 90 г
- Огірок – 1 шт
- Майонез – 2 ст.л (сметана)
- Зелень
- Сіль
- Перець
Приготування:
Готуємо яскраву начинку для бутербродів. Нарізаємо 1 огірок на дуже дрібні кубики, також нарізаємо 100 г крабових паличок і 90 г сиру. Потім додаємо подрібнену зелень, солимо і перчимо. Заправляємо 2 ст.л майонезу (сметани) і перемішуємо.
В такому випадку я батон не обжарюю, просто взяла свіжий і смачний, але за бажанням можна і обсмажити. На шматочок батона або багета викладаємо начинку і подаємо до столу.
Бутерброди виходять яскравими, соковитими і дуже смачними. Відмінний рецепт бутербродів на святковий стіл і на перекус.
Ось такими простими рецептами бутербродів я хотіла з вами поділитися. Сподіваюся, ви знайдете для себе цікаві ідеї.
Смачного!