Нове

Бутерброди на швидку руку. 4 смачних рецепти на кожний день

Всі ми любимо поїсти бутербродів, у кожного свої улюблені, хтось любить з ковбаскою, хтось з сиром, хтось замість хліба любить хлібці. У кожного свої смаки, але пробувати нове потрібно обов’язково. І як ви вже зрозуміли для вас підготувала 4 рецепти смачних і простих бутербродів. Бутерброди прийдуть на виручку, якщо потрібно нагодувати нежданих гостей, нагодують сім’ю на сніданок, зручно взяти з собою в дорогу. Якщо ви любите бутерброди, то цей пост для вас.

Перший варіант бутербродів мені дуже сподобався, готуються швидко і просто. Бутерброди з горбушею стануть не тільки смачним сніданком або перекусом, але відмінно підійдуть для святкового столу.

Бутерброди з горбушею

Інгредієнти:

  • Батон
  • Горбуша – 1 банка (у власному соку)
  • Яйця варені – 2 шт
  • Цибуля зелена

Приготування:

Для начинки нам знадобиться 1 банка горбуші у власному соку, розминаємо виделкою. Подрібнюємо пучок зеленої цибулі і натираємо на тертці 2 варених яйце. Відправляємо цибулю і яйця до горбуші. Все добре перемішуємо і начинка готова.

Обсмажуємо шматочки батона, я для зручності розділила шматочок на два. Можна і не обсмажувати, але так набагато смачніше.

На смажений шматок батона викладаємо начинку для бутерброда. Все можна подавати на стіл. Повірте це дуже смачно. Виходить смажений хрусткий хліб і соковита начинка. Просто смакота.

А далі приготуємо бутерброди з цибулею і яйцем. Якщо ви любите пиріжки з цією начинкою, то і бутерброди вам сподобаються.

Бутерброди з цибулею і яйцем

Інгредієнти:

  • Батон – 200-250 г
  • Сир – 60 г
  • Яйця варені – 2 шт
  • Зелена цибуля
  • Майонез – 1-2 ст.л
  • Сіль
  • Перець

Приготування:

Для начинки: тремо на великій тертці 2 яйця, 60 г сиру, подрібнюємо пучок зеленої цибулі і кріп. Розміщуємо все в одну ємність, сіль і перець за смаком, заправляємо 1-2 ст.л майонезу (сметани). Все добре перемішуємо і готово.

Я як і в попередньому рецепті обсмажила шматочки хліба, так більше подобається моїм рідним, а й об’єктивно це смачніше.

На смажений хліб намазуємо начинку і можна їсти. Практично ледачі пиріжки з цибулею і яйцем. Дуже смачно. Ці бутерброди класний варіант на сніданок, перекус, можна взяти з собою в дорогу або на пікнік, а також на святковий стіл.

Третій варіант бутербродів більш класичний, але не менш смачний і улюблений – це гарячі бутерброди.

Гарячі бутерброди

Інгредієнти:

  • Батон – 6-8 шматочків
  • Шинка – 100 г
  • Сир – 70 г
  • Помідор – 1 шт
  • Яйце – 1 шт
  • Майонез – 1 ст.л

Приготування:

Нарізаємо тонкою соломкою або кубиками шинку (ковбасу, сосиски). Також дрібно нарізаємо 1 помідор.

Натираємо 70 г сиру і відправляємо до шинки і помідорів. Додаємо 1 ст.л майонезу і 1 яйце. Перемішуємо.

Деко застилаємо пергаментом, викладаємо шматочки батона або хліба. На батон викладаємо начинку, не шкодуємо. Ставимо бутерброди запікатися в розігріту духовку до 180 С на 20-25 хвилин.

Ми дуже любимо гарячі бутерброди смачно, соковито і ситно. Цей рецепт абсолютно класичний.

І останній рецепт бутербродів, які стануть хорошим варіантом на святковий стіл.

Бутерброди святкові

Інгредієнти:

  • Батон – 200 г
  • Крабові палички – 100 г
  • Сир – 90 г
  • Огірок – 1 шт
  • Майонез – 2 ст.л (сметана)
  • Зелень
  • Сіль
  • Перець

Приготування:

Готуємо яскраву начинку для бутербродів. Нарізаємо 1 огірок на дуже дрібні кубики, також нарізаємо 100 г крабових паличок і 90 г сиру. Потім додаємо подрібнену зелень, солимо і перчимо. Заправляємо 2 ст.л майонезу (сметани) і перемішуємо.

В такому випадку я батон не обжарюю, просто взяла свіжий і смачний, але за бажанням можна і обсмажити. На шматочок батона або багета викладаємо начинку і подаємо до столу.

Бутерброди виходять яскравими, соковитими і дуже смачними. Відмінний рецепт бутербродів на святковий стіл і на перекус.

Ось такими простими рецептами бутербродів я хотіла з вами поділитися. Сподіваюся, ви знайдете для себе цікаві ідеї.

Смачного!

Нове

Популярне