Нове

Беру чотири простих продукти і готую смакоту до чаю: ніжний десерт «Парфе» просто і недорого

Сьогодні поспішаю показати Вам приголомшливий рецепт десерту «Парфе». Неймовірно ніжний, немов тане в роті і ну дуже смачненький! Готується просто, всього із чотирьох недорогих продукту.

Інгредієнти:

  • Розчинна кава – 4 столові ложки
  • Молоко – 20 мілілітрів
  • Згущене молоко – 100 грамів
  • Вершки – 400 мілілітрів
  • Карамельний сироп та шоколадна крихта – для прикраси (за бажанням)

Приготування:

У чашку великого розміру висипаємо розчинну каву, заливаємо молоком і розмішуємо.

Виливаємо згущене молоко і добре все розмішуємо.

В окрему глибоку чашку виливаємо вершки та ретельно збиваємо міксером до пишності.

Виливаємо шоколадну суміш і гарненько збиваємо міксером.

Викладаємо масу, що вийшла, у форму для кексу (силіконову). Розрівнюємо та закриваємо харчовою плівкою. Відправляємо у холодильник на 3-4 години.

Перевертаємо догори дном і за бажанням прикрашаємо карамельним сиропом та обсипаємо шоколадною крихтою.

Вдалого приготування!

Нове

Популярне