Сьогодні поспішаю показати Вам приголомшливий рецепт десерту «Парфе». Неймовірно ніжний, немов тане в роті і ну дуже смачненький! Готується просто, всього із чотирьох недорогих продукту.
Інгредієнти:
- Розчинна кава – 4 столові ложки
- Молоко – 20 мілілітрів
- Згущене молоко – 100 грамів
- Вершки – 400 мілілітрів
- Карамельний сироп та шоколадна крихта – для прикраси (за бажанням)
Приготування:
У чашку великого розміру висипаємо розчинну каву, заливаємо молоком і розмішуємо.
Виливаємо згущене молоко і добре все розмішуємо.
В окрему глибоку чашку виливаємо вершки та ретельно збиваємо міксером до пишності.
Виливаємо шоколадну суміш і гарненько збиваємо міксером.
Викладаємо масу, що вийшла, у форму для кексу (силіконову). Розрівнюємо та закриваємо харчовою плівкою. Відправляємо у холодильник на 3-4 години.
Перевертаємо догори дном і за бажанням прикрашаємо карамельним сиропом та обсипаємо шоколадною крихтою.
Вдалого приготування!