Приготувати пасту, як з дорогого італійського ресторану або бюджетні макарони з американського фастфуду за 20 хвилин? Легко!
Італійська паста «аль денте» з насиченим вершковим соусом з грибами і куркою проти улюблених усіма підлітками американських макаронів з сиром. Швидко і смачно – в цьому бою переможених не буде.
Феттуччіне в вершковому соусі з куркою і грибами
Інгредієнти:
- макарони – 200 г
- філе курки – 200 г
- печериці – 200 г
- цибуля – 1 шт.
- вершки 20% – 150 мл
- пармезан – 100 г
Приготування:
У киплячу підсолену воду опусти феттуччіне, а поки почни готувати вершковий соус. Наріж цибулю дрібними кубиками і обсмаж на сковороді до золотистого відтінку, після чого додай тонко порізані печериці та тушкуй до випаровування рідини. Додай нарізану курку і обсмажуй 5-7 хвилин на сильному вогні. Зменш вогонь і не перестаючи помішувати суміш, додай вершки. Приправ соус сіллю і перцем, опусти в нього макарони і додай тертий сир. Можна сервірувати!
Mac and Cheese або американські макарони з сиром
Інгредієнти:
- макарони – 200 г
- молоко – 400 мл
- вершкове масло – 2 ст.л.
- борошно – 1 ст. л.
- пармезан – 100 г
- чеддер – 200 г
Приготування:
У киплячу підсолену воду опусти макарони. Поки вони варяться приготуй соус «Бешамель». Для цього розтопити вершкове масло в сотейнику, додай борошно і ретельно перемішай. Не перестаючи розмішувати, додай підігріте молоко і залиш соус на плиті на 2-3 хвилини. Зніми «Бешамель» з вогню, додай в нього чеддер, сіль, перець, мускатний горіх і готові макарони, ретельно перемішай. Виклади суміш у форму для випікання, посип пармезаном і відправ в духовку на 15 хвилин при температурі 200 градусів.