Нове

Аль денте: рецепти пасти, як з дорогого італійського ресторану

Приготувати пасту, як з дорогого італійського ресторану або бюджетні макарони з американського фастфуду за 20 хвилин? Легко!

Італійська паста «аль денте» з насиченим вершковим соусом з грибами і куркою проти улюблених усіма підлітками американських макаронів з сиром. Швидко і смачно – в цьому бою переможених не буде.

Феттуччіне в вершковому соусі з куркою і грибами

Інгредієнти:

  • макарони – 200 г
  • філе курки – 200 г
  • печериці – 200 г
  • цибуля – 1 шт.
  • вершки 20% – 150 мл
  • пармезан – 100 г

Приготування:

У киплячу підсолену воду опусти феттуччіне, а поки почни готувати вершковий соус. Наріж цибулю дрібними кубиками і обсмаж на сковороді до золотистого відтінку, після чого додай тонко порізані печериці та тушкуй до випаровування рідини. Додай нарізану курку і обсмажуй 5-7 хвилин на сильному вогні. Зменш вогонь і не перестаючи помішувати суміш, додай вершки. Приправ соус сіллю і перцем, опусти в нього макарони і додай тертий сир. Можна сервірувати!

Mac and Cheese або американські макарони з сиром

Інгредієнти:

  • макарони – 200 г
  • молоко – 400 мл
  • вершкове масло – 2 ст.л.
  • борошно – 1 ст. л.
  • пармезан – 100 г
  • чеддер – 200 г

Приготування:

У киплячу підсолену воду опусти макарони. Поки вони варяться приготуй соус «Бешамель». Для цього розтопити вершкове масло в сотейнику, додай борошно і ретельно перемішай. Не перестаючи розмішувати, додай підігріте молоко і залиш соус на плиті на 2-3 хвилини. Зніми «Бешамель» з вогню, додай в нього чеддер, сіль, перець, мускатний горіх і готові макарони, ретельно перемішай. Виклади суміш у форму для випікання, посип пармезаном і відправ в духовку на 15 хвилин при температурі 200 градусів.

Нове

Популярне