Курка за цим рецептом буде соковитою, ніжною та ситною.
Інгредієнти:
- 2 ст.л. олії
- 4 ст.л. соєвого соусу
- часник – 1-3 зубчики
- хмелі-сунелі за смаком
- філе куряче – 650 г
- чорний перець – 1 ч.л.
- сушені трави – 1 ч.л.
- помідор – 1 шт
- яйця варені – 3 шт
- сир – 50 г + 100 г (посипати зверху)
- майонез – 2-3 ст л
Приготування:
Ставимо на плиту яйця, знадобиться 3 варені яйця.
Куряче філе необхідно нарізати вздовж тонкими пластинами. Пласти філе потрібно трохи відбити кухонним молотком.
Відправляємо м’ясо в глибоку миску і додаємо соєвий соус, олію, хмелі сунелі (будь-які спеції для курки), чорний мелений перець і два зубчики часнику. Перемішуємо. Залишити на 15-20 хвилин.
Потрібно натерти на великій тертці, сир та варені яйця. Частину натертого сиру залишити для посипання.
Далі нарізати помідори. Можна додати цибулю і попередньо її обсмажити. Сушені трави за бажанням.
Майонез, часник пропускаємо через прес. Відрегулюйте смак на сіль та перець. Перемішуємо.
Викладаємо філе у форму для випікання. Поверх курки викладіть яєчно-овочеву масу. Посипте сиром, що залишився.
Відправляємо у розігріту духовку. Запікати 20-25 хвилин при 200 С (орієнтуйтеся на особливості своєї духовки).
Подавати страву можна зі свіжими овочами, улюбленими гарнірами.
Смачного!