Нове

Здавалося б, нічого особливого, але виходить смачно: рецепт курячих відбивних під “шубкою”

Курка за цим рецептом буде соковитою, ніжною та ситною.

Інгредієнти:

  • 2 ст.л. олії
  • 4 ст.л. соєвого соусу
  • часник – 1-3 зубчики
  • хмелі-сунелі за смаком
  • філе куряче – 650 г
  • чорний перець – 1 ч.л.
  • сушені трави – 1 ч.л.
  • помідор – 1 шт
  • яйця варені – 3 шт
  • сир – 50 г + 100 г (посипати зверху)
  • майонез – 2-3 ст л

Приготування:

Ставимо на плиту яйця, знадобиться 3 варені яйця.

Куряче філе необхідно нарізати вздовж тонкими пластинами. Пласти філе потрібно трохи відбити кухонним молотком.

Відправляємо м’ясо в глибоку миску і додаємо соєвий соус, олію, хмелі сунелі (будь-які спеції для курки), чорний мелений перець і два зубчики часнику. Перемішуємо. Залишити на 15-20 хвилин.

Потрібно натерти на великій тертці, сир та варені яйця. Частину натертого сиру залишити для посипання.

Далі нарізати помідори. Можна додати цибулю і попередньо її обсмажити. Сушені трави за бажанням.

Майонез, часник пропускаємо через прес. Відрегулюйте смак на сіль та перець. Перемішуємо.

Викладаємо філе у форму для випікання. Поверх курки викладіть яєчно-овочеву масу. Посипте сиром, що залишився.

Відправляємо у розігріту духовку. Запікати 20-25 хвилин при 200 С (орієнтуйтеся на особливості своєї духовки).

Подавати страву можна зі свіжими овочами, улюбленими гарнірами.

Смачного!

Нове

Популярне