Шукаєте ідеальний спосіб розкошувати час з родиною? Запрошуємо вас у світ кулінарних вражень з ароматним “Заливним пирогом з грибами”. Цей рецепт об’єднує ніжність тіста з насиченою грибною начинкою, створюючи враження вишуканої страви.
Інгредієнти:
Для тіста:
- Яйця – 2 шт
- Сіль – 1/4 ч. л
- Молоко – 250 мл
- Борошно – 250 мл
- Розпушувач – 1/2 ч. л
- Рослинна олія – 70 мл
Для начинки:
- Шампіньйони – 350 г
- Рослинна олія – 1-2 ч. л
- Цибуля – 2 шт
- Сіль, перець – на смак
Приготування:
Нарізаємо гриби середніми шматочками та смажимо на сковороді з олією протягом 5–7 хвилин. Додаємо нарізану півкільцями цибулю і готуємо ще стільки ж часу. Солимо, перчімо та залишаємо начинку остигати. Збиваємо яйця з сіллю та молоком. Додаємо олію та перемішуємо. Додаємо борошно з розпушувачем та добре перемішуємо. У форму для запікання, змащену олією, виливаємо половину тіста. Рівномірно розподіляємо зверху грибкову начинку і заливаємо залишками тіста. Печемо приблизно 40 хвилин при температурі 180 °C.