Сьогодні пропоную вам смачну та корисну їжу. А якщо ви наберете різноколірних перців – вона стане ще й красивішою.
Інгредієнти:
- 2–3 середніх солодких перці
- 1 маленький пучок зеленої цибулі (20-30 г)
- 4–5 гілочок кропу (15 г)
- 150 г м’якого вершкового сиру
- 150 г сиру жирністю 5–9%
- 1 ст. л. з гіркою сметани (20 г)
- 2 ст. л. рослинної олії, краще нерафінованої (30 мл)
- сіль
- свіжомелений чорний перець
- несмажений кунжут для прикраси, за бажанням
Приготування:
Солодкий перець розрізаємо навпіл, видаляємо перегородку, насіння, плодоніжку.
Дуже тонко наріжте зелену цибулю та кріп. Змішайте сир і вершковий сир зі сметаною та олією, додайте зелень, сіль та перець. Ретельно перемішайте.
Намажте масу, що вийшла, на часточки перцю. Поставте в холодильник на кілька хвилин.
Обсмажте на сухій сковороді кунжут протягом 1-2 хвилин і посипте перці.
Закуска готова! Смачного!