Нове

Закуска “Тещин язик” нашвидкуруч

Інгредієнти:

  • Баклажан – 1-2 шт
  • Майонез – 200 г
  • Часник – 3 шт
  • Помідор – 2 шт
  • Сіль за смаком
  • Олія – ​​200-300 мл
  • Батон чи хліб

Приготування:

Для початку баклажан миємо, сушимо і нарізаємо кружальцями. Перекладаємо кружечки в чашку, підсолюємо та залишаємо постояти хвилин 20-30. Розігріваємо олію і обсмажуємо баклажани з кожного боку до готовності, це приблизно по 3-5 хвилин з кожного боку на середньому вогні. У процесі обсмажування додайте олію, баклажани її дуже добре вбирають.

Обсмажені баклажани прибираємо убік, нехай остигають. У мисці змішуємо майонез і подрібнений часник, я натираю часник на дрібній тертці. Перемішуємо.

Нарізаємо батон чи хліб на невеликі шматочки, як для бутербродів. Викладаємо зверху на кожен шматочок хліба кружальце баклажана.

Змащуємо кожен кружок баклажана майонезом із часником.

Помідори нарізаємо часточками або кружечками та викладаємо на кожен баклажан. За бажання можна прикрасити ще зеленню, кропом або петрушкою.

Смачного!

Нове

Популярне