Вівторок, 18 Червня, 2024

Нове

Закуска Слойки з фаршем – готуються легко і виходять шалено смачними

Закуска слойки з фаршем – готуються легко і виходять шалено смачними. Такі листкові пиріжки з фаршем і грибами підійдуть як для сніданку так і для перекусу. Особливо смачні вони в гарячому вигляді.

Інгредієнти:

  • Тісто листкове – 500 г
  • Печериці – 250 г
  • Фарш – 450 г
  • Цибуля – 1 шт.
  • Сіль
  • Перець мелений
  • Борошно

Приготування:

  • Насамперед готуємо начинку. 250 г очищених печериць нарізаємо на середні за розміром шматочки, якщо у Вас є інші гриби можете використовувати їх. З лісовими грибочками теж виходить дуже смачно. Одну цибулю нарізаємо на середні кусочки.
  • У мисці у мене 450 г яловичого фаршу, можна використовувати і курячий. Всипаємо нарізані гриби з цибулею, додаємо сіль за смаком, трохи чорного меленого перцю і все перемішуємо.
  • На розпечену сковороду з рослинною олією відправляємо начинку обсмажувати. Добре розправляємо по поверхні сковороди. Накриваємо кришкою і готуємо на середньому вогні час від часу помішуючи. Якщо рідини утворилося багато, а фарш вже готовий її потрібно злити.
  • Коли начинка повністю охолола, робочу поверхню присипаємо борошном. Для цього рецепта я використовую покупне листкове тісто, лист тіста розкочуємо. При розкачуванні він збільшився у мене практично в три рази. Візуально ділимо його на 4 частини і розрізаємо ще раз наполовину.
  • На один край кладемо начинку
  • Другою половинкою тіста накриваємо і за допомогою вилки скріплюємо тісто. Так проробляємо з усім тестом. У мене вийшло 16 слойок.
  • Кладемо слойки на деко і змащуємо яйцем. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 25 хвилин.

Смачного!

Також читайте: СЛОЙКА З ЯЙЦЕМ. ШВИДКИЙ І СМАЧНИЙ СНІДАНОК



Нове


Популярне