Понеділок, 24 Червня, 2024

Нове

Яйця “по-єврейськи” багато років так готую і не набридає

Ситний і смачний сніданок запорука успішного дня. Готується швидко і виходить дуже смачно.

Інгредієнти:

  • 3 яйця
  • 1 цибулина
  • 1-2 помідори
  • 1 ст. л. аджики гострої або будь-якого соусу томатного
  • 1 зубчик часнику
  • 1 болгарський перець
  • 1 ч. л. сухої паприки
  • сіль, цукор (за смаком)
  • петрушка / кінза за бажанням
  • 1-2 ст. л. рослинної олії

Приготування:

  • Ця страва подається саме на сковороді, тому наливаємо в неї трохи рослинної олії і ставимо на плиту.
  • Дрібно нарізаємо цибулю і відправляємо обсмажуватись до прозорості.
  • Поки цибуля обсмажується нарізаємо болгарський перець і помідор, відправляємо до цибулі.
  • Відразу додаємо цукор для балансу смаку, солимо за смаком, я додала ложку томатного соусу (можна гостру аджику) тут справа смаку.
  • Так само з приправ додаємо чайну ложку сухої паприки і зубчик часнику.
  • Слідкуйте, щоб овочева основа залишалася рідкою, якщо помідори не дуже соковиті, то додайте трохи води.
  • Тушкуємо до готовності овочів.
  • Овочі готові, залишилося зробити в них невеликі поглиблення і вбити яйця.
  • Можна сильніше засмажити яйця, мені подобається рідкий жовток.
  • Подаємо блюдо на сковороді.

Смачного!

Також читайте: СЛОЙКА З ЯЙЦЕМ. ШВИДКИЙ І СМАЧНИЙ СНІДАНОК



Нове


Популярне