Четвер, 30 Травня, 2024

Нове

Від цього рибного суфле неможливо відірватися! Простий рецепт страви

Дуже смачне суфле з риби припаде до душі як дорослим, так і дітям. До речі, це чудовий вихід із ситуації, як нагодувати дитину, яка ненавидить рибу, корисним продуктом. Блюдо виходить ніжним, а його смак вершковий. Такий кулінарний шедевр по достоїнству оцінять всі члени вашої родини.

Складові:

  • Вершкове масло – на ваш смак;
  • Судак – 1 тушка;
  • Сіль – на ваш смак;
  • Яйця – 2 штуки;
  • Борошно – 1,5 столових ложки;
  • Молоко – 150 мілілітрів.

Поетапне приготування страви:

  • Відразу необхідно приготувати соус: підсмажте борошно на сковороді і влийте в ємність молоко;
  • Перелийте вміст сковороди в каструлю, поставте все на маленький вогонь;
  • Доведіть суміш до консистенції густої манки, не перестаючи помішувати її (вариться близько десяти хвилин);
  • Процідіть соус через сито, взявши чисту глибоку миску, посоліть його і ретельно все змішайте;
  • Очистіть і промийте рибу, відваріть її у воді з додаванням солі;
  • Відокремте філе судака від кісточок, м’ясо перекладіть в вершковий соус;
  • Розбийте яйця, жовтки відокремте від білків;
  • Яєчні жовтки посоліть, відправте до риби і соусу, збийте все за допомогою блендера до отримання маси однорідної консистенції;
  • Білки потрібно збити в окремій ємності, щоб отримати круту піну;
  • Перемішайте збиті білки з пюре за допомогою міксера, який запущений на маленькій швидкості;
  • Змастіть форму для запікання олією, вилийте в неї масу, розрівняйте вміст і поставте в духову піч на тридцять хвилин (180 градусів).

Готовому блюду дайте охолонути, не виймаючи його з форми. Після цього розділіть його на шматочки і покладіть кожному члену сім’ї в тарілку. Смачного!


ДжерелоDzen

Нове


Популярне