Субота, 20 Квітня, 2024

Нове

Цій страві вчать усі італійські шеф-кухарі: ідеально для дачі, стейк Тальята

Дуже простий і надійний спосіб смачно, ситно та швидко нагодувати всю родину та гостей. Пропоную повторити рецепт та приготувати стейки Тальята.

Особливо смачно буде якщо всю цю пишність приготувати на мангалі, але і на сковороді ця страва гідно може зайняти зірочку Мішлена.

Інгредієнти:

  • Яловичі стейки
  • Оливки фаршировані
  • Рукола
  • Пармезан
  • Часник
  • Вершкове масло
  • Розмарин
  • Бальзамічний крем
  • Рослинна олія
  • Сіль
  • Перець
  • Хрумка смажена цибуля

Приготування:

На розігрітій сковороді обсмажуємо яловичі стейки. Як тільки стейки підрум’яняться додаємо в сковороду шматочок вершкового масла, пару зубчиків часнику та гілочку розмарину. М’ясо поливаємо розтанутим маслом і смажимо до бажаного ступеня прожарювання. Готові стейки дістаємо зі сковороди та залишаємо “відпочивати”. Приготуємо до м’яса соус. У піалу наливаємо трохи бальзамічного крему, додаємо буквально одну столову ложку рослинної олії. Заправку на смак солимо, перчимо, додаємо оливки і злегка збиваємо все вінчиком.

Стейки перед подачею солимо, перчимо і викладаємо на подушку з руколи. Зверху м’ясо поливаємо заправкою та викладаємо тонко нарізані шматочки сиру. Для справжніх гурманів можна посипати страву хрусткою смаженою цибулею.



Нове


Популярне