Нове

Торт Raffaello – ніжний кокосовий десерт зі зменшеною кількістю калорій

Дуже смачний торт Рафаелло до святкового столу – безпрограшний варіант!

Інгредієнти для бісквіта:

  • Борошно рисове (можна будь-яке) – 150 г;
  • Яйце – 4 шт;
  • Підсолоджувач – за смаком;
  • Кокосова стружка 20 г;
  • Розпушувач – 1/2 ч.л;
  • Молоко 150 г + 1 ч.л. меду (для просочення коржів).

Інгредієнти для крему:

  • Вершки 33% – 500 г;
  • Рікота – 250 г;
  • Підсолоджувач –  за смаком;
  • Кокосова стружка – 30 г

Інгредієнти для начинки:

  • Білий шоколад – 80 г;
  • Сливки – 30 г;
  • Мигдаль – 30 г;
  • Вафельні хлібці – 40 г

Приготування:

Готуємо бісквіт

1. Яйця дістати з холодильника заздалегідь, щоб були кімнатної температури.

2. Збити міксером яйця з підсолоджувачем в міцну піну. Потім просіяти борошно з розпушувачем через сито. Перемішати акуратно лопаткою.

3. Додати кокосову стружку і перемішати знову лопаткою.

4. Перелити тісто у форму і випікати в прогрітій духовці до 180 градусів ~ 30 хвилин. Бісквіту дати охолонути і витягти з форми.

Готуємо крем 

5. Збити всі інгредієнти міксером, крім кокосової стружки. Її додати в кінці і перемішати лопаткою.

6. Готовий крем прибрати в холодильник.

Готуємо начинку

7. Шоколад розтопити в сотейнику і змішати з вершками. Горіхи і хлібці перемолоти в блендері в крихту.

Збираємо торт

8. Остиглий бісквіт розрізати навпіл (у мене вийшло 2 коржі, все залежить від вашої форми).

9. Просочити шари молоком (тепле молоко 150 г + Мед 1 ч.л.).

10. Перший корж змащуємо кремом> в середині робимо невелике заглиблення> посипаємо крихтою> поливаємо молочним шоколадом> кладемо наступний корж.

11. Верх торта і краї теж мажемо кремом.

12. Прибираємо в холодильник на 3 години, а найкраще на ніч.

13. Торт прикрашаємо кокосовою стружкою, ягодами.

Смачного!

Також читайте: ТОРТ НА СКОВОРОДІ З ЗАВАРНИМ КРЕМОМ

Нове

Популярне