Середа, 24 Квітня, 2024

Нове

Той випадок, коли кабачки смачніші за м’ясо: приготувати кабачки за таким рецептом просто і це дуже смачно

Інгредієнти:

  • 1 свіжий молодий кабачок;
  • яйце – 1 шт.;
  • 100 грамів сметани, будь-якої жирності;
  • 2 зубчики часнику;
  • сіль за смаком;
  • перець чорний мелений за смаком;
  • зелень кропу до смаку;
  • можна додати свої улюблені спеції до смаку;
  • сир твердих сортів, головне, щоб добре плавився -150 грамів;
  • вершкове масло для змащування форми.

Приготування:

Нарізаю кабачок шайбами приблизно 1.5 см.

І викладаю у форму для запікання, попередньо змастивши вершковим маслом.

Готую заливку для кабачків.

Беру зручну чашку, розбиваю яйце, додаю сметану, натираю на великій тертці сир. Потім додаю часник тертий на дрібній тертці, сіль, чорний перець мелений, свої улюблені приправи. А також дрібно нарізаю кріп за смаком і все додаю до загальних інгредієнтів.

Перемішую та заливаю кабачок.

Забираю в духовку за 220 градусів на 30 хвилин.

Смачного!



Нове


Популярне