Вівторок, 28 Вересня, 2021

Нове

Таким способом свинячі відбивні в духовці завжди виходять соковитими і ніжними

Цей спосіб чудово підходить не тільки для відбивних зі свинини, а й з курки, індички і яловичини. А знадобиться всього два простих продукти, які і допоможуть зробити відбивні в духовці соковитими і ніжними (маринувати м’ясо не треба). Ще ці відбивні неймовірно ароматні і смачні. Готуються дуже просто і швидко.

Інгредієнти:

  • 600 г свинини
  • 2 шт. цибулі
  • 100 г сиру
  • 6 ст.л. сметани
  • 1 ст.л. рослинної олії
  • за смаком мелений перець
  • за смаком сіль

Приготування:

Для приготування можна брати свинячу шию, лопатку, вирізку або карбонад (у мене вирізка). Нарізаємо м’ясо поперек волокон не дуже товстими шматочками (12 шт.). Вирізка невелика в діаметрі, тому на 1 порцію буде йти 2 шматочки.

Свинину посипаємо сіллю, меленим перцем і відбиваємо молоточком.

Форму змащуємо олією. Цибулю нарізаємо півкільцями або пір’ям і викладаємо на дно форми.

Відбиті шматочки вирізки розміщуємо на цибулі.

Кожен шматочок м’яса змащуємо сметаною (по 1 ч. Л.).

Сир натираємо на великій тертці і викладаємо на відбивні. Ставимо форму в духовку при 180 градусах на 25 хвилин. Шматочки невеликі, тому цього часу буде достатньо, щоб свинина приготувалася.

Готові свинячі відбивні виймаємо. За рахунок цибулі та сиру блюдо пахне приголомшливо.

Посипаємо відбивні зеленню і відразу подаємо на стіл з улюбленим гарніром.

Смачного!!!



Нове


Не пропусти