Тепер кабачки готуватиму тільки так, і ніяк інакше! Найсмачніші, ароматніші, соковитіші та ніжні котлети «за лічені хвилини. Готуються простіше простого, без метушні та проблем. Ділюсь рецептом з Вами.
Інгредієнти:
- Кабачки – 300 грамів
- Сіль, чорний перець та сухий часник – на свій смак
- Цибуля ріпчаста – 1/2 штуки
- Рис відварений – 200 грамів
- Яйце куряче – 1 штука (велике або два маленькі)
- Борошно пшеничне – 1 столова ложка
- Рослинна олія – для обсмажування
Приготування:
Кабачок натираємо на великій тертці і посипаємо сіллю. Перекладаємо в сито, щоб стекла зайва рідина.
Цибулю дрібно нарізаємо і викладаємо в ємність до кабачків.
Викладаємо заздалегідь відварений рис, посипаємо сіллю та чорним меленим перцем.
Розбиваємо яйце у тарілку до всіх інгредієнтів. Насипаємо пшеничне борошно, додаємо сухого часнику і добре все перемішуємо.
На середній вогонь ставимо сковорідку, розігріваємо її та наливаємо олії. Викладаємо по трохи підготовленій суміші, сформувавши котлетки.
Обсмажуємо по обидва боки до золотистого кольору. Викладаємо котлетки на паперові рушники, щоб забрати зайвий жир.
Смачного!