Нове

Супер швидкий торт Медовик – покроковий рецепт

Спробуйте цей неймовірно смачний торт Медовик! Рецепт дуже простий! Готується такий торт без розкочування коржів і не більше 1 години. Медовик зі сметанним кремом чудовий домашній торт на будь-яке свято.

Інгредієнти:

для коржів

  • Масло вершкове – 180 г
  • Мед – 200 г
  • Цукор – 150 г
  • Сода – 1 ч. л
  • Яйця С1 – 4 штуки
  • Борошно – 400 г

для крему

  • Сметана – 800 г
  • Цукрова пудра – 100-150 грам (за смаком)

Приготування:

  • У каструлю з товстим дном викладаю вершкове масло, мед і цукор, розтоплюю на середньому вогні і доводжу до кипіння. Як тільки суміш закипіла, додаю соду і швидко перемішую – відразу підніметься піна. Вимикаю плиту і перемішую суміш віночком 2-3 хвилини, поки піна не опуститься.
  • Остуджую суміш до 50-55° і добавляю яйця. Суміш потрібно остудити, щоб яйця не згорнулися. Перемішую до однорідної консистенції.
  • Всипаю борошно і замішую тісто.
  • Включаю духовку на 180 °.
  • Візуально поділяю тісто на 4 рівні частини. Кожну частину розподіляю по пергаменту.
  • Випікаю кожен корж на звичайному листі від духовки протягом 7-8 хвилин при 180 градусах.
  • З готових коржів відразу знімаю пергамент, обрізаю нерівні краї і розрізаю кожен корж навпіл. Тобто з 4-х коржів вийде 8.
  • Крем для медовика роблю сметанний, готується він дуже просто. Сметану жирністю від 20% змішую з цукровою пудрою.
  • Збираю торт. Коржі, верх і боки торта змащую сметанним кремом. Обрізані шматочки коржів подрібнюю і посипаю ними верх і боки торта.
  • Забираю в холодильник для просочення на 3-4 години.

Смачного!

Також читайте: ОЛАДКИ З ЯГОДАМИ І ЖИТНІМ БОРОШНОМ

Нове

Популярне