Іноді усі ми шукаємо щось особливе для зміни звичайного обіду чи вечері. Якщо ви хочете розкрити нові гастрономічні горизонти, цей рецепт шинки з цибулею та паприкою буде справжнім відкриттям для вас. Це поєднання ароматного м’яса, витонченої цибулі та паприки створює неперевершений смак.
Інгредієнти:
- Шинка – 800 г
- Цибуля – 2 шт
- Соєвий соус – 3 ст. л
- Оливкова олія – 1 ч. л
- Паприка – 1 ч. л
- Сіль, перець – на свій смак
Приготування:
Нарізаємо цибулю напівкільцями, змішуємо з соєвим соусом, олією, приправами. Відправляємо м’ясо в соус, залишаємо його маринуватися протягом 1 години при кімнатній температурі, періодично перевертаючи. Розміщаємо м’ясо (можна разом з цибулею) в рукав для запікання, закриваємо його з боків. Відправляємо в попередньо розігріту до 200° духовку та запікаємо протягом 1 години.