Понеділок, 20 Травня, 2024

Нове

Соковита піца-запіканка з кабачка

Кабачки – це відмінний інгредієнт для приготування різноманітних страв. З них можна приготувати смачні закуски, гарніри, а також незвичайні запіканки. Цей рецепт із кабачків, помідорів та сиру не тільки простий у приготуванні, але й дуже смачний. Спробуйте приготувати цю страву за нашим рецептом.

Інгредієнти:

  • Кабачки – 2 шт
  • Пшеничне борошно – 160 г
  • Куряче яйце – 3 шт
  • Розпушувач – 1,5 ч. л
  • Помідори – 4 шт
  • Твердий сир – 100 г
  • Часник – 2 зубчики
  • Зелень – на свій смак
  • Сіль, перець – на свій смак
  • Рослинна олія – 3 ст. л

Приготування:

Очищений кабачок натираємо на дрібній терці. Якщо з кабачка виділилося багато зайвої вологи, краще її відцідити. До натертого кабачка додаємо нарізану зелень, яйця, сіль, перець і часник. Борошно змішуємо з розпушувачем і додаємо до кабачкової маси. Форму для випікання змащуємо рослинною олією і викладаємо підготовлене тісто. Помідори нарізаємо кружечками та викладаємо зверху на тісто. Відправляємо запіканку у розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин. Посипаємо за 10 хвилин до готовності тертим сиром.



Нове


Популярне