Цей рецепт удону з креветками та овочами пропонує поєднання ніжного смаку морепродуктів зі свіжістю овочів та ароматом унікальних соусів. Це смачне та ситне блюдо стане ідеальним вибором для швидкого та смачного обіду або вечері, що додасть різноманіття до вашого щоденного раціону.
Інгредієнти:
- Креветки – 500 г
- Локшина “Удон” – 300 г
- Морква – 1 шт
- Болгарський перець – 2-3 шт
- Часник – 2 зубчики
- Соус соєвий – 3 ст. л
- Соус теріякі – 3 ст. л
Приготування:
Локшину відправляємо варитися. Креветки розморожуємо, очищуємо, видаляємо кишківник. Перець і моркву нарізаємо тонкою соломкою, зелений лук ріжемо дрібно. На сковороді в рослинній олії смажимо роздавлений часник, коли він зазолотиться, виймаємо. Відправляємо до масла креветки, як тільки вони підрум’янюються з одного боку, перевертаємо на другий (важливо їх не передержати). Додаємо до креветок соєвий соус, соус теріякі та подрібнений імбир, перемішуємо. Готову локшину промиваємо холодною водою і перекладаємо до креветок, перемішуємо, посипаємо зеленою цибулею.