Цей рецепт сметанкового соусу з хріном принесе вам нові відчуття та аромати. Суміш ніжного сметанкового смаку з гострими нотками хрону стане чудовим доповненням до будь-якої страви, надаючи їй неповторності та пікантності.
Інгредієнти:
- Корінь хрону – 1 шматочок
- Сметана – 75 г
- Збиті вершки 33% – 75 мл
- Діжонська гірчиця – 0,5 ст. л
- Білий винний оцет – 1-2 ч. л
Приготування:
Корінь хрону натріть на дрібній терці, використовуючи 2–3 столові ложки. Змішайте натертий хрін зі сметаною, збитими вершками, гірчицею та оцтом. Перекладіть соус в банку та залиште в холодильнику на 10–12 годин.