Вівторок, 28 Травня, 2024

Нове

Смачний та простий десерт: шоколадна ковбаса з печива

Цей рецепт шоколадної ковбаси з печива – ідеальний спосіб задовольнити вашу солодку сторону. Завдяки простим і доступним інгредієнтам ви зможете швидко створити цю ароматну і неймовірно смачні ласощі. Ця солодкість прекрасно підійде для будь-якого свята або просто для того, щоб порадувати себе і близьких.

Інгредієнти:

  • Печиво – 500 г
  • Вершкове масло – 200 г
  • Горіхи волоські або арахіс – 100 г
  • Цукор 1 склянка (об’єм склянки 200 мл)
  • Какао – 2 ст. л
  • Молоко – 100 мл

Приготування:

В мисці поєднайте вершкове масло з молоком, цукром і какао. Прогрійте масу на паровій бані до розчинення всіх інгредієнтів. Не доводьте їх до кипіння! Руками або кульковим молотком розбийте печиво на дрібні шматочки. Очищені горіхи подрібніть у піщанці або просто наріжте ножем. Додайте їх до печива. Перемішайте. Залийте солодке молоко з маслом печивом. І добре ложкою перемішайте. На їстівну плівку викладіть частину солодкої маси, щільно оберніть її, як ковбаску. Краї зв’яжіть ниткою щільно, щоб ковбаса набрала форму, і відправте її на 3-4 години в холодильник.



Нове


Популярне