Цей соус з зеленню та м’яким сиром — чудовий спосіб збагатити будь-яку страву свіжим смаком та ароматом. Його можна використовувати як соус для салатів, соус для приправлення м’яса або риби, а також як пасту для сніданку чи перекусу. Його легкий, але насичений смак приємно здивує ваші смакові рецептори, а натуральні інгредієнти зроблять його корисним і ситним.
Інгредієнти:
- Яйце – 2 шт
- Зелень – 300 г
- Лимон – 1 шт
- Рослинна олія – 1 ст. л
- Сметана – 150 г
- М’який сир – 130 г
- Грецький йогурт – 150 г
- Сіль, перець – до свого смаку
Приготування:
Яйця сваріть вкрутню. Відокремте жовтки від білків. Зелень промийте та нарубайте. Від лимона витисніть чайну ложку соку. Жовтки розтерте виделкою й змішайте з олією та лимонним соком. Збийте в блендері сметану з м’яким сиром, йогуртом, зеленню, сумішшю жовтків, сіллю і перцем.