Ця страва є чудовим варіантом легкого та поживного обіду або вечері. Рис з креветками — це гармонійне поєднання морепродуктів з ароматними спеціями, що додають страві витончений смак.
Інгредієнти:
- Рис — 200 г
- Варено-морожені креветки — 400 г
- Соєвий соус — до свого смаку
- Оливкова олія — до свого смаку
- Корінь імбиру — до свого смаку
- Вода — 50 мл
Приготування:
Розігрійте сковорідку з оливковою олією та викладіть на неї сухий рис. Постійно помішуючи, смажте його, доки він не змінить колір з прозорого на білий. Додайте до рису трохи кип’ятку і тушкуйте на слабкому вогні до готовності. Наріжте корінь імбиру і обсмажте його на іншій сковороді, додавши трохи соєвого соусу. Потім додайте до імбиру креветки та готуйте їх кілька хвилин. Змішайте креветки з рисом і подавайте страву гарячою.