Чевапчичи – це чудовий варіант страви для будь-якого заходу. Ця страва проста у приготуванні, але має неповторний смак, який запам’ятається надовго. Вона ідеально підійде для вечірнього посиденьки з друзями або сімейного обіду. Приготуйте чевапчичи разом із найближчими – це не тільки смачно, але й об’єднує!
Інгредієнти:
- Яловичий фарш – 600 г
- Газована вода – 3 ст. л
- Соняшникова олія – 3 ст. л
- Паприка – 1 ст. л
- Сода – 1 щіпка
- Сіль, перець – на смак
- Цибуля – 1 шт
- Шпажки
Приготування:
Додайте дрібно нарізану цибулю, сіль, перець, паприку та соду до фаршу. Добре перемішайте. Залийте фарш газованою водою і ретельно вимішуйте його протягом 10-15 хвилин. Змастіть олією м’ясну суміш (приблизно 2 ст. л.), накрийте кришкою і відправте в холодильник на декілька годин. Сформуйте ковбаски на шпажках. Розігрійте на сковорідці соняшникову олію. Смажте ковбаски до готовності, періодично перевертаючи, щоб вони рівномірно зарум’янилися.