Патті мелтс – це смачні сендвічі з котлетою та сиром, які стануть ідеальним варіантом для ситного обіду чи перекусу під час робочого дня. Цей рецепт простий у виготовленні та має неповторний смак, який точно подобається всім членам родини.
Інгредієнти:
- Яловичий фарш – 700 г
- Сир – 8 шматочків
- Хліб для тостів – 8 шматочків
- Вершкове масло – 6 ст. л
- Цибуля – 2 шт
- Сіль, перець – до свого смаку
Приготування:
Цибулю наріжте напівкільцями. На сковороді розігрійте 2 столові ложки масла. Пасеруйте лук на слабкому вогні 20-25 хвилин до м’якості та коричневого кольору. У цей час посоліть та поперчіть яловичий фарш і, за бажанням, приправте вустерським соусом. Уважно відбийте та сформуйте 4 плоскі котлети розміром зі шматочка хліба. Перекладіть цибулю у миску. На тій же сковороді розтопіть ще 2 ложки масла. Обсмажуйте котлети на великому вогні по 3-4 хвилини з кожного боку. Зберіть сендвічі у такому порядку: хліб, сир, котлета, цибуля, сир і знову хліб. На чистій сковороді розігрійте залишене масло. Обсмажуйте сендвічі з обох сторін по 2-3 хвилини, доки хліб не стане золотистим, а сир розтопиться.