Цей рецепт горбуші в клярі – це ідеальний спосіб зробити звичайну рибу неймовірно смачною та апетитною. Завдяки кляру горбуша стає хрусткою зовні, а м’якуш в середині залишається ніжним та соковитим. Це простий рецепт, який підійде як для швидкого обіду або вечері, так і для святкового столу. Горбуша в клярі вразить вашу сім’ю та гостей своїм неповторним смаком і ароматом.
Інгредієнти:
- Горбуша свіжа – 250 г
- Яйце – 1 шт
- Молоко – 1 ст
- Борошно пшеничне – 1 стакан
- Олія рослинна – для смаження
- Сіль – на смак
Приготування:
У мисці розбити яйце, налити молоко. Додати муку, сіль. Розмішати віником до гладкої маси, схожої на густу сметану. Філе горбуші нарізати на невеликі шматочки. Шматочки горбуші помістити в миску з кляром. За допомогою вилки занурювати шматочки риби в кляр з усіх боків і переносити на сковороду в гаряче рослинну олію. Смажити горбушу в клярі в маслі з обох сторін, приблизно по 2-3 хвилини з кожного боку. Викласти на рушники.