Нове

Смачніше та швидше за піцу: сніданок чи перекус на сковороді за 15 хвилин

Без перебільшення страва виходить дуже смачна, я вдома її часто готую замість піци, сім’я просто в захваті! Найприємніше, що на приготування страви потрібно близько 15 хвилин.

Інгредієнти:

  • Яйця 3 шт
  • Ковбаса 50 г
  • Помідор 1 шт
  • Сир сулугуні 50-80 г
  • Тортілья 3 шт
  • Рослинна олія
  • Сіль
  • кріп

Приготування:

У миску вбиваємо яйця, додаємо щіпку солі і добре перемішуємо. Ковбасу та помідор нарізаємо тонкими пластинками.

Сир (я використовую малосольний сулугуні) натираю на великій тертці. Сковороду ставимо на плиту і збризкуємо олією.

Як тільки сковорода розжаритись виливаємо половину яєчної суміші та рівномірно розподіляємо по сковороді.

Зверху відразу ж укладаємо тортилью.

Рівномірно розподіляємо ковбасу по коржі і додаємо трохи сиру.

Укладаємо ще один коржик і зверху рівномірно розподіляємо помідори та сир, закриваємо третім коржом.

Закриваємо кришкою, зменшуємо вогонь і смажимо 6-7 хвилин на повільному вогні.

Через 6 хвилин заливаємо другою половиною яєць, що залишилися, і акуратно перевертаємо коржики і смажимо ще 6-7 хвилин.

Ось і вся неймовірно ніжна і дуже смачна страва готова!

Смачного!

Нове

Популярне