Без перебільшення страва виходить дуже смачна, я вдома її часто готую замість піци, сім’я просто в захваті! Найприємніше, що на приготування страви потрібно близько 15 хвилин.
Інгредієнти:
- Яйця 3 шт
- Ковбаса 50 г
- Помідор 1 шт
- Сир сулугуні 50-80 г
- Тортілья 3 шт
- Рослинна олія
- Сіль
- кріп
Приготування:
У миску вбиваємо яйця, додаємо щіпку солі і добре перемішуємо. Ковбасу та помідор нарізаємо тонкими пластинками.
Сир (я використовую малосольний сулугуні) натираю на великій тертці. Сковороду ставимо на плиту і збризкуємо олією.
Як тільки сковорода розжаритись виливаємо половину яєчної суміші та рівномірно розподіляємо по сковороді.
Зверху відразу ж укладаємо тортилью.
Рівномірно розподіляємо ковбасу по коржі і додаємо трохи сиру.
Укладаємо ще один коржик і зверху рівномірно розподіляємо помідори та сир, закриваємо третім коржом.
Закриваємо кришкою, зменшуємо вогонь і смажимо 6-7 хвилин на повільному вогні.
Через 6 хвилин заливаємо другою половиною яєць, що залишилися, і акуратно перевертаємо коржики і смажимо ще 6-7 хвилин.
Ось і вся неймовірно ніжна і дуже смачна страва готова!
Смачного!