Тарталетки з червоною рибою, сиром та авокадо – це чудовий вибір для будь-якого святкового застілля чи просто для того, щоб розслабитися з вишуканою закускою. Цей рецепт поєднує найкращі смаки риби з ніжною текстурою авокадо та кремовим сиром.
Інгредієнти:
- Авокадо – 1 шт
- Лимонний сік – 1 ст. л
- Крем-сир – 150 г
- Червона риба злегка солоні – 150 г
- Огірок – 1/3 шт
- Тарталетки – 12 шт
- Зелень – на смак
Приготування:
М’якуш авокадо полийте лимонним соком та розтерте виделкою. Змішайте з вершковим сиром. Масу можна збити блендером, щоб зробити її більш однорідною. Ложкою або через кондитерський мішок виймайте отриману масу в тарталетки. Рибу наріжте невеликими кусочками та згорніть у рулетики. Покладіть зверху на сирну масу. Прикрасьте тарталетки невеликими шматочками огірка та листочками зелені.